Centropix Bubble

 We hebben bijvoorbeeld veel baat bij de moderne technologie op het gebied van draadloze communicatie. Denk hierbij aan navigatie, statistieken afwisselen/statistieken verkeer en weersvoorspellingen. Wat die strategieën met elkaar gemeen hebben, is dat ze gebruik maken van elektromagnetische straling die het lichaam van mens en dier kan verstoren. Daarnaast kunnen deze stralingen ook een negatief effect hebben op ons voedsel en water.

Centropix Bubble

Volgens het Karolinska Instituut in Zweden is de blootstelling aan straling de afgelopen 10 jaar toegenomen met een biljoen (één met achttien nullen). We moeten dit allemaal “verteren” en dat vraagt veel van ons frame. De moeilijkheidsgraad van mei 2020 (hoeveelheid 323) van het tijdschrift ScienceDirect Toxicology Letters brengt een hofmakerij tot stand tussen veelvoorkomende aandoeningen en E-smog.


Speciaal om ons lichaam, onze dieren en onze maaltijden te helpen bij het beschermen tegen de slechte gevolgen van e-smog, heeft Centropix 2 producten uitgebracht. De Centropix Bubble en de Centropix Cocoon. Als Centropix-medewerker kunt u ook voor die goederen bij ons terecht.


Wilt u de hele dag bescherming van de hoogste kwaliteit tegen elektromagnetische straling ervaren? Steek dan over naar de Centropix Bubble. Dit is een hanger die je helpt bij het afschermen tegen straling van onder andere je wifi router, smartphone en zendmasten. Je hangt de Centropix Bubble om je nek. Het is het kleinste energetische frequentieapparaat ter wereld. De Centropix Bubble is een beschikbare, modieuze oplaadbare Electrosmog-converter en helpt het zekerste gebruik van de herstellende impact van het aardmagnetisch veld.


Gebruikers van de Centropix Bubble-record ervaren onder meer de volgende resultaten:


Slaap verbeteren

Een verbeterde cognitie

Verbetering van de variabiliteit van het harttarief (ondersteund door wetenschappelijke studies)

Meer levensstijlkracht

Verhoging van de weerstand

Meer (mentale) rust en ontspanning.

Comments

Popular posts from this blog

Fue hair transplant

Radio frequency facial machine

토토사이트