Pas sökücü sprey

 Hatta yukarıda saydığım pas ve korozyon oluşumlarını düzeltmek için kullanılan yöntemler kısaca pas sökücü ve pas çözücü olarak anılabilir. Altındaki oksit tabakalarını temizlemenin birincil yöntemlerini listeleyerek pas çözücü türlerini açıklayayım.


pas sökücü sprey

Pas sökücü kimyasal madde çeşitleri nelerdir?



İçeriği çoğunlukla asit bazlı tamamen maddelerden oluşan bir çeşit pas sökücüdür. Aynı şekilde alkali malzemelerden sağlanması da mümkündür. Ancak piyasada normalde iki tür vardır. Bunlar genellikle asit bazlı toplam pas sökücü veya pas sökücü sprey olarak sağlanır. Asit bazlı tamamen pas sökücü kimyasal maddeler su bazlıdır. Pas solvent sprey ürünleri yağ ve solvent bazlıdır.


Konsantre pas sökücü nedir?




Asit veya alkali bazlı olabilir. Ağırlıklı olarak endüstriyel ve ticari alanlarda kullanılır. Metaller için kullanımlarında geri dönüşüm fiyatı çok yüksek olabilir ve birim metal ücret değeri çok düşüktür. Konsantre pas çözücüler ekstra su ile seyreltilerek kullanım şartlarına göre organize edilmiş ürünlerdir.




Pas Sökücü Sprey Nedir?




Pas çözücü sprey, solvent ve yağ bazlı toplam bir üründür, bu öncelikle saha veya mobil gruplar tarafından kullanılan sıkışmış cıvatalar, somunlar veya anahtarlar dahil başlangıç malzemeleri için kullanılır. Yemek endüstrisinde kullanımları çok sınırlıdır. Gıda uyumluluğu genellikle sahip olunmaz, bu nedenle dikkatli olunmalıdır.

Comments

Popular posts from this blog

Fue hair transplant

Radio frequency facial machine

토토사이트